Werkwijze

Kiest u voor een gezond en vitaal leven, dan bent u bij Physiatrica aan het juiste adres. Hieronder vindt u uitleg over de werkwijze.

Kennismaking

Er wordt gestart met een kennismakingsgesprek, waarbij uitgebreid uw klachten besproken worden. Indien nodig gevolgd door een lichamelijk onderzoek. Aan het eind van het kennismakingsgesprek bespreek ik met u uw persoonlijke behandelplan. Ook overleg ik met u welke behandelmogelijkheden ingezet zullen worden.

Physiatrica werkwijze natuurgeneeskunde natuurgeneeskundige behandelingVoorbereiding natuurgeneeskundig behandelplan

Voor het eerste gesprek verzoek ik u uw reguliere medicatie, zelfmedicatie en supplementen mee te brengen. In de consulten werken wij samen aan uw gezond en vitaal leven, voor nu en in de toekomst.

Natuurgeneeskunde is een actieve geneeswijze waarbij u ook zélf actief aan uw gezondheid gaat werken. Bijvoorbeeld door het aanpassen van uw voedings- en/of beweegpatroon en een voor u haalbare levenswijze.

Vervolgtraject

Een afspraak duurt ongeveer een uur. Indien u dit wenst wordt voorzien in een verdere begeleiding en opvolgingstherapie. Regelmatige coaching en begeleiding blijkt in de praktijk vaak uitstekend te helpen om blijvend gezondheidsresultaat te behouden.

Preventieve lichaamsbehandelingen om de 4 á 6 weken zorgen ervoor dat het zelfgenezend vermogen actief blijft en de bloed- en zuurstofdoorstroming optimaal blijft. Dit voorkomt ook dat spanningen zich opnieuw gaan vastzetten.

Afspraak maken

Voor uw tussentijdse vragen ben ik bereikbaar via email of tijdens mijn dagelijkse telefonisch spreekuur tussen 8.00 en 9.00 uur.

Tijdens behandelingen is het voor mij niet mogelijk de telefoon te beantwoorden en kunt u uw bericht en telefoonnummer achterlaten op het antwoordapparaat.

Hier vindt u mijn contactgegevens.