Over Physiatrica

Wie is Myriam de Vries

Sinds mijn kinderjaren wilde ik dokter worden. Maar zoals dat eenmaal gaat, werden andere keuzes gemaakt…

Totdat ik als hoogsensitief persoon met een burn-out geconfronteerd werd. Het moment was gekomen om de vraag te stellen wat mijn persoonlijke levensinvulling was.

Studie Natuurgeneeskunde summa cum laude afgerond

In de zoektocht hiernaar werd op de Europese Academie voor Gezondheidszorg mijn diepe weten bevestigd. Lichaam, geest en ziel zijn een eenheid.

En ik begon mijn 4-jarige studie als natuurgeneeskundige. Hiermee ging mijn langjarige wens in vervulling: mensen actief ondersteunen met hun gezondheidsvragen en klachten. Vitaal en gezond, dat wil toch iedereen?

In 2016 ben ik summa cum laude afgestudeerd en mocht het laureaat in ontvangst nemen voor de beste studieresultaten.

Myriam de Vries is natuurgeneeskundige en coach bij Physiatrica

Opleiding tot coach: Creative Consciousness®  

Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding kwam ik ook in contact met de coachingmethode van Creative Consciousness®. Nieuwsgierig besloot ik deel te nemen aan een training. Zo raakte ik gefascineerd door de veranderingen die plaatsvonden bij mijzelf. En daardoor ook in mijn omgeving. Ik kon niet anders dan zelf coach te worden om zo mensen terug in hun kracht te laten staan.

Ik ben verbonden aan de Consciousness Coaching ® Academy als Trainer Trainee. Regelmatig geef ik samen met collega’s inspirerende trainingen. Deze zijn voor iedereen die coaching wil toepassen in het dagelijks leven. Maar ook bewuster wil leven en zijn volledige potentieel wil benutten op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Natuurgeneeskundige: certificering en registratie

Physiatrica is Geregistreerd Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener bij Mijn Keurmerk (Keurmerk ZOZ).