Emotioneel evenwicht

Relaxatie therapie

Relaxatietherapie is een behandelingsvorm gericht op voorkomen van stress en versterken van uw stresmechanisme. Hierbij wordt gewerkt met diverse relaxatietechnieken, zoals spierontspanningsoefeningen, ademhalingstherapie, gedachteloosheidtechnieken, concentratietechnieken, visualisatietechnieken, autosuggestie en het werken met positieve gedachten.

Door het toepassen van de oefeningen normaliseert het stress- en ontspanningsmechanisme en het biedt u een gezond en ontspannen leven.

Bach Bloemen therapie

Dr. Edward Bach (1886 – 1936) ontwikkelde zijn remedies uit de pas ontloken bloesems van planten, struiken en bomen. Hoogsensitief als Dr. Bach was, wist hij de genezende bloesemenergie en het harmoniserende effect ervan op Bach bloesemtherapie door Physiatrica - praktijk voor natuurgeneeskunde en coachingde mens hierin vast te leggen.

Zijn roeping was een eenvoudige en toegankelijke therapie uit natuurlijke heelmiddelen te vinden die het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel hersteld.

Zij helpen u omgaan met angsten, spanningen en verslavingen. Natuurlijk worden de remedies op uw persoonlijke situatie afgestemd.

Oorkaars therapie

Oorkaarstherapie verricht wonderen bij oorklachten, spanningen, verkoudheden, slapeloosheid en stress.

U ontvangt eerst een gezichtsmassage, waarna de oorkaars in uw gehoorgang geplaatst wordt. Het is een hol buisje, samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Aan het uiteinde van de oorkaars brandt een vlam de kaars langzaam op. U hoort een knisperend geluid en ervaart een grote rust. Een oorkaarsbehandeling is ook heel goed toepasbaar bij kinderen.

Deze oeroude therapie afkomstig van de Hopi-indianen wordt met groot succes toegepast.

Meer informatie over alle behandelingen of Physiatrica / Myriam? Klik op onderstaande buttons!
Behandelingen door Physiatrica  Over Physiatrica Myriam de Vries